23 març 2020

Recuii d'imatges de la
Carme Forcadell

Avui a més dels 2 anys d'empresonament de la
@ForcadellCarme
i l'exili de la
@martarovira

fa 6 mesos de la concentració
de rebuig a la ràtzia de detencions contra l'independentisme a Sabadell

#AbsolucióDetingudes23s
#LlibertatPresesPolitiquesiexiliades

 

 

LLIBERTAT CARME

-dos anys de lluita-

Carme Forcadell és la segona autoritat de Catalunya, la MH Presidenta delParlament.
És una figura referent per la seva valentia, compromís i honestedat amb la llengua, el país i les institucions.

L'Estat espanyol -GobiernoCongreso i poder judicial- l'ha condemnada per permetre que al Parlament -màxim òrgan representatiu de la voluntat popular escollit democràticament- es pogués debatre amb llibertat, inclòs el dret d'autodeterminació de Catalunya (dret universal reconegut per l'ONU).

Per aquest fet -i molt especialment perquè és per a molta gent un dels grans referents d'aquesta darrera dècada pel que fa al relat del procés-, l'antidemocràtic, corromput i catalanòfob Estat espanyol, en un judici-farsa, no ha aplicat justícia sinó revenja política i l'ha condemnada a onze anys i mig de presó per sedició!!! (Recordem que tots els tribunals europeus han desestimat el delicte de sedició de què el Tribunal Supremo acusava els exiliats polítics).

El 23 de març farà dos anys que està segrestada per l'Estat. Un grup d'amics i amigues seves teníem previst fer un acte per denunciar un cop més aquesta ignomínia democràtica i també fer-li present a la Carme, veïna, companya i amiga, que la tenim present al pensament i al cor, i que la lluita per la República Catalana continua i continuarà fins a fer-se realitat!

Degut a la pandèmia i les mesures sanitàries d'aïllament que s'han pres, aquest acte no es podrà fer. És per això que hem creat un blog: sempreambtucarme.wordpress.com , obert a tothom que hi vulgui fer un escrit, poema, cançó... qualsevol cosa que es vulgui posar per fer-li palès el nostre suport i estima! Podeu acompanyar el vostre escrit amb una imatge per a il·lustrar-lo, però assegureu-vos que està lliure de drets.

Podeu enviar els vostres textos a amiguesCF@gmail.com. En el correu, indiqueu-nos si us plau si voleu que, com a signatura del text, hi surti el vostre nom i cognom.

 

Moltes gràcies a tots i totes!